MOBIL KAFFEBAR

Få danmarks bedste mobile gourmetkaffe til din event eller firmaarrangement.
Vi tilbyder mobile og faste kaffebar løsninger til din virksomhed.
Læs alt om vores mobile kaffebar her på siden

KAFFE BRYGGET PÅ KÆRLIGHED

Nogen gange er en god kop kaffe nok til at efterlade os med et smil om munden resten af dagen. Kaffekværnen kan bringe dette ritual af nydelse til dine medarbejdere i form af vores mobile kaffebar / minibar.

Minibaren er en mobil kaffebar, som kan stilles op på alle kontorer og indendørs arealer. Dens størrelse er tilpasset selv de mindre elevatorer og kan derfor nemt manøvrere rundt, uafhængigt af afdelinger og etager. Trods sin minimale størrelse tilbyder minibaren samme kvalitet og udvalg som vores øvrige koncepter.

Forkæl din arbejdsplads med lækker kaffe i minibaren, og du vil blive mødt af topmotiverede og glade medarbejdere.

Vi brygger til events, for virksomheder og på gadeplan. Udover lækker fairtrade kaffe, byder vi på et velsmagende udvalg af te, chai og kakao – you name it, we’ll serve it. Alle vores produkter er nøje udvalgt og kendetegnet ved høj kvalitet.

KAFFECYKLEN HOS DIN VIRKSOMHED

Kaffekværnen tilbyder dine ansatte en velfortjent kaffepause, når vi brygger ved virksomheder efter aftale. Vi er fleksible og altid indstillet på at imødekomme jeres behov, og vi kan i fællesskab strikke den løsning sammen, der er bedst for den enkelte virksomhed

KAFFECYKLEN TIL DIN EVENT

Til messer, konferencer og møder er pladsen ofte trang, men dette er ingen forhindring for kaffecyklen.
Vores dygtige baristaer tilbyder friskkværnet kvalitetskaffe lige efter din smag. Udover lækker fairtrade kaffe, byder vi gerne gæsterne på te, chai eller kakao.
Et stop ved kaffecyklen giver ganske enkelt glade gæster med fornyet energi.

SE BILLEDER AF DEN MOBILE KAFFEBAR

VORES ANDRE PRODUKTER

KONTAKT OS

Du er velkommen til og kontakte os for mere information omkring vores produkter og services.